O nama

Home

O nama

CEFE Treninzi

Reference

Galerija

Kontakt

 


 


CEFE Srbija

CEFE je engleski akronim za Competency based Economies through Formation of Enterprise i predstavlja skup instrumenata za obuku biznismena, preduzetnika, menadžera, zaposlenih uz koji se koristi aktivan i dinamičan pristup radu i metode iskustvenog učenja u cilju razvoja i poboljšanja menadžerskih i ličnih sposobnosti.

CEFE metodologija razvijena je još 1980-tih godina i smatra se jednom od najuspešnijih metoda za učenje odraslih i razvoj biznisa. CEFE treninzi su potpuno prilagođeni učenju odraslih i orijentisani su ka simulacijama, iskustvenom i interaktivnom učešću učesnika. CEFE Asocijacija Srbije osnovana je 2005 godine i sprovedneo je više od 3000 treninga.

CEFE metod budi kreativnu energiju pojedinaca i taj potencijal usmerava u pravcu razvoja biznisa, unapređenje veština i stvaranja novih preduzetnika. Proces učenja CEFE metodologijom zasniva se na četiri dimenzije: znanju, stavovima, veštinama i navikama.

„CEFE ne stvara zlato od olova, niti dijamante od uglja, već nudi korisnicima da koriste bolje oruđe kako bi pronašli ono što traže“ - Rainer Kolshorn, Jim Tomecko

 


 

Copyright © CEFE Srbija. All rights reserved.

                                                                                                                                     Web development | dusicavuk@yahoo.com